Essentie on tour

Essentie stelt zich in 2009 voor in Horst aan de Maas

 

 

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in november 2009 heeft Essentie een film gemaakt waarin we ons voorstellen. Wij zijn  een nieuwe politieke partij in de gemeente Horst aan de Maas. Deze gemeente is het resultaat van een fusie tussen de gemeente Meerlo-Wanssum, Horst aan de Maas en Sevenum. Wij willen ons graag voorstellen aan de verschillende dorpen en hebben daarom een `Essentie Tour` gemaakt. Al die geluiden uit onze lokale samenleving willen wij zo goed mogelijk vertalen in de gemeenteraad. Want al die stemmen zijn essentieel!

Fractie met 6 zetels

De fractie van Essentie bestond in de raadsperiode 2009-2014 uit zes personen. De gehele gemeenteraad van Horst aan de Maas bestond uit 27 leden. Met zes zetels is Essentie de een-na-grootste fractie in de gemeenteraad

Bram Hendrix, Fractievoorzitter

Bianca van den Berg

Eric Beurskens

Twan Hoeijmakers

Janny Hermans

Bart Bertrams

Frank Wintels en Stef van Loo

Twee personen die voor Essentie in de gemeenteraad hebben gezeten horen ook bij ons team 2009-2014. Dat zijn Frank Wintels en Stef van Loo. Beiden zijn in 2009 met voorkeursstemmen gekozen. Frank overleed op 27 februari 2011 plotseling op 44-jarige leeftijd. Stef stelde in september 2013 zijn zetel beschikbaar omdat hij het raadswerk niet meer kon combineren met zijn werkzaamheden als ondernemer.

Frank Wintels

Stef van Loo