Bestuur

 

 

Bart Bertrams, voorzitter

Woonplaats: Horst
e-mail: bart.bertrams@gmail.com


Bart is sinds 2009 lid van Essentie. Daarvoor was hij 10 jaar aktief in de lokale politiek. Hij was raadslid en voorzitter van de commissie samenleving. Daarnaast commissielid en is hij enkele jaren aktief binnen het bestuur. Hiermee kijkt hij terug op een ruime periode binnen de lokale politiek. Als voorzitter zorgt hij voor de juiste procedures en legt deze uit tijdens ledenvergaderingen. Daarnaast overlegt hij regelmatig met de fractie-voorzitter en de wethouder over de resultaten welke geboekt zijn en de doelen voor de toekomst. 

Frank Ramaekers, penningmeester

Woonplaats: Griendtsveen
e-mail: bestuur@kiesessentie.nl


Frank is sinds december 2020 penningmeester van Essentie. Hij zorgt ervoor dat de contributies geind worden en facturen betaald. Daarnaast zorgt hij voor een correcte administratie zodat de financiele jaarstukken aan de leden kunnen worden voorgelegd en er een begroting komt. Dat is hem overigens niet onbekend. Frank heeft jarenlang ervaring in diverse besturen in zijn woonplaats Griendtsveen. Deze bevlogen optimist is tevens realist en nog belangrijker voor een penningmeester risicomijdend. Maar weet ons ook steeds weer te verrassen met idee├źn welke volop aan het denken zetten..

Jeffrey Riupassa, Secretaris

Woonplaats: Sevenum
e-mail: bestuur@kiesessentie.nl

 

Jeffrey is sinds december 2020 de secretaris van Essentie. Naast de verslaglegging van vergaderingen  en de taken die bij een secretaris horen is hij nieuwsgierig, en heeft een creatieve inbreng op de koers en funktioneren van Essentie als partij. Een echte divergent denker die op een frisse en eigentijdse wijze zijn rol aan het invullen is. 

 

Ancy Beurskens, bestuurslid

Woonplaats: Horst
e-mail: bestuur@kiesessentie.nl


Ancy is in 2020 lid van het bestuur geworden bij Essentie. Zij vindt het belangrijk dat er leuke activiteiten zijn en we elkaar vooral blijven ontmoeten. Dat is ook haar rol en doel. Ancy is een echte doener en dat hebben we zeker nodig als we een bijeenkomst en activiteit willen organiseren. Omdat Erik onze wethouder is, is een bestuursfunktie natuurlijk gevoelig. Anderzijds is het ook merkwaardig om iemand daarom niet in het bestuur toe te laten. Er zijn afspraken gemaakt en de leden zijn het daarmee eens.