Kay's #Vlog

Ik ben Kay Thijssen, sinds maart 2018 gekozen als gemeenteraadslid voor Essentie in Horst aan de Maas. Ik ben vanaf mijn 16e lid van Essentie. Tussen 2014 en 2018 ben ik commissielid geweest en tevens bestuurslid van Essentie. Graag wil ik jullie met mijn #vlogs op de hoogte houden van een klein gedeelte van mijn bijdrage's in de gemeenteraad. Veel plezier met kijken en als er vragen zijn dan zie ik die graag tegemoet. 

#OJCNiks in Horst, vertellen over het stemrecht en het belang hiervan

Afgelopen zaterdag stond het evenement NIKS18 gepland. Een evenement georganiseerd door OJC Niks voor jongeren die net 18 zijn of nog 18 moeten worden. Tijdens dit evenement konden zij in gesprek met verschillende partijen waarmee ze te maken krijgen. Ik was aanwezig als jonge politicus, om te vertellen over het stemrecht en waarom dit belangrijk is.

Eerste vlog van 2019! Openbare Wifi en stemburo station Horst Sevenum

Nieuwe Burgemeester: Ryan Palmen!

Op dinsdag 18 december 2018 heeft de gemeenteraad van Horst aan de Maas de aanbeveling voor de nieuwe burgemeesterspost uitgesproken, met als kandidaat Ryan Palmen. Na de benoeming, zal hij officieel burgemeester zijn van Horst aan de Maas.

Subsidie voor een fantastische evenement het OLS: Goedgekeurd door de voltallige gemeenteraad. #trots

Motie rookvrije omgeving #rookvrijegeneratie

Voor de motie: CDA, PvdA, D'66-Groen Links, SP. #aangenomen!

Vragen over basisschool De Driehoek in Griendtsveen

Welke rol hebben we nu precies?

Voorbereidingskrediet voor mogelijke woningbouw

Zinnige zaken #Dendron College uit Horst

Vlog #smelentos in Evertoord

Collega Stef van Loo voert het woord

Opzoek naar een nieuwe burgemeester

Halvering intercity's station Horst Sevenum?

Mijn eerste Amendement. Raadsbreed aangenomen!

Werkbezoek Greenport & Raadsbijeenkomst aan Broekhuizen

Laatste nieuws

Een evenement georganiseerd door OJC Niks in samenwerking met Wonen Limburg en de gemeente. Centraal stonden de jongeren van 17 tot 20 jaar. Tijdens dit evenement konden jongeren in gesprek met verschillende partijen en instanties waar ze in de loop...

Lees meer

Op 15 januari 2019 heeft de gemeenteraad unaniem de Algemeen Plaatselijke Verordening 2019 vastgesteld. Wat is deze algemeen plaatselijke verordening oftewel APV precies?

Lees meer

Kay Thijssen, gemeenteraadslid voor Essentie in de gemeente Horst aan de Maas vlogt over zijn bijdrages in de gemeenteraad

Lees meer